torstai 15. syyskuuta 2011

Sisustus kärpänen iski taas...

Muuttamisessa on omat ihanuudet ja kauheudet. Tällä hetkellä asuminen täällä pahvilaatikoiden kesken on hiukkasen ahdistavaa, mutta kun tietää että parin viikon kuluttua ollaan uudessa kodissa vähän helpottaa.
Ihanaa muuttamisessa on se että kaikki turhat tavarat voi myydä pois. Ja onhan tässä vähän innostuttu. On tullu myytyä vähän enempi ku vaan turhaa tavaraa.
Ensiks lähti meidän sohva. Se oli tietty liian pieni ja väärän värinen uuteen kotiin. Sitten lähti parvekekalusteet, jotka nyt oli alusta alkaen aika karseet. En tiedä mikä hetken mielihäiriö johti meitä niitä ostamaan. No nyt laitettiin ruokapöytä myyntiin. Sekin on turhan pieni tulevaan keittiöön, ja hieman hölmö ostos sekin aikanaan. Neljän hengen pöytä johon ostettiin kuusi tuolia. No eihän siihen kuutta tuolia mahdu. Nyt löysin upean pöydän, joka sopii just meidän tuolien kanssa. Eikä ole älyttömän kallis!
Melkein kaikki matot on myyty ja ostettu uudet. Näin se maku muuttuu vuosien varrella!
Tulevassa kämpässä ei tietenkään ole tapetit, maalit ja lattiapinnat sellasia jotka olis mun makuun. Mutta ne on ihan ok. Ens kesänä ehkä uusitaan nekin.
Täytyy laittaa pari kuvaa meidän tuoleista ja tulevasta pöydästä. Tuoleihin olen ostanut uudet päälliset piristämään!On se kumma miten yks uus huonekalu saa innostumaan =)

http://www.mainoslahde.fi/nettiesite/etola_syksy_2011.htm

Tässä pöytä , joka ei oikein pääse oikeuksiinsa kuvastossa. Näyttää paljon paremmalta livenä!

Ja tässä tuolinpäälliset

http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Tekstiilit-Huonekalujenpaalliset-Tuolinpaalliset/_/N-h70Z1z141xe?Nr=223635

Ai niin ja uus sohva löytyi Ikeasta! Tässä perheessä on ihan käytännöllistä että sohvakankaan saa irti ja se saa pestyä kotona!

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S69839459#/S99873705/

Vierashuoneeseen ollaan hommattu ihana "vanhanaikainen" vuodesohva. Tämä kuva ei ole meidän ottama, mutta sänky sama.



Sisustaminen on ihanaa! (ja kallista)

3 kommenttia:

  1. Ei näköjään tuo eka linkki toiminu ihan niin ku aattelin. Pöytä on sivulla neljä, valkoinen/puun värinen.

    VastaaPoista
  2. Olisitte ostaneet meidän pöydän, se on melkeen samanvärinen:)

    VastaaPoista
  3. ainiin ja meillä on samanlainen sohva, mutta ruudullinen päällinen. On kyl ollut kätsä kun voi pestä päälliset. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä sohvaan:)

    VastaaPoista